Майстер-клас в дитячому садку

2016-11-29

/Files/images/-1-638.jpg

В дитячому садку відбувся майстер-клас для вихователів дошкільно-навчальних закладів м.Люботина за темою: "Художньо-естетичний розвиток - формування стiйких iнтересiв до певних видiв образотворчої дIяльностi та розвиток творчої особистостi".

Метою заходу було забезпечити набуття вихователями міста системи необхідних знань, умінь і навичок щодо вирішення завдань художньо-естетичного виховання дошкільників; ознайомити педагогів міста з досвідом роботи вихователів дошкільного закладу №3 з питань впровадження нетрадиційних технічних прийомів зображувальної діяльності та організації роботи з батьками щодо художньо-естетичного розвитку дітей.

На майстер-класі були присутні завідувачі та вихователі дошкільних закладів, а також методист ЛММК Т.П.Овчинникова.

Було представлено інтегроване заняття з розвитку мовлення та малювання за темою : "Жила собі качечка", яке провела вихователь Голуб С.В.. Інтерактивна презентація за темою "Нетрадиційна техніка малювання та робота над розвитком моторики руки як засіб художньо-естетичного розвитку дошкільника", яку представили завідувач Тетерина О.В. та практичний психолог Бойко Л.М.

Також з присутніми було проведено майстер-клас на тему "Нетрадиційні методи малювання".

Фото можна переглянути у розділі "Галерея".

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.